GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

SOIL

GENI SOIL A&B BASISVOEDING

Halverwege de negentiende eeuw maakte de wetenschap het gebruik van minerale meststoffen mogelijk .Daarmee werd het telen efficiënter en nam de opbrengst sterk toe . Mineraal meststoffen zijn goed te doseren en bij een evenwichtige samenstelling tevens milieuvriendelijk. Geni paste deze wetenschappelijke kennis toe bij de ontwikkeling van A&B aarde voeding.

Geni Aarde A&B Voeding. Nog nooit waren voeding en aarde zo goed op elkaar afgestemd. De unieke samenstelling van deze voeding zorgt er voor dat aarde en voeding volledig tot hun recht komen. Dit geeft de plant de kracht om de groei en de bloeiperiode optimaal door te komen.

Productinformatie

Geni A&B aardevoeding is een basisvoeding met een unieke samenstelling. door toepassing van hoogwaardige vloeibare hoofd-en spoorelementen, werkt de voeding snel en efficiënt. A&B aarde voeding bevat geen ballaststoffen,waardoor de bodemstructuur behouden blijft .

Voedingen van Geni zijn zo op elkaar afgesteld dat de plant optimaal groeit en bloeit. 
 


ADVIES

Goed schudden voor gebruik

Het aanmaken van je voedingsbak: Laat je bak voor 2/3 vollopen met water. Voeg eerst A toe goed (circuleren). Voeg dan B toe goed (circuleren) (begin Teelt (1,6 ) oplopend schema eind Teelt (2,2) ). Voeding afzuren met pH-(Down) of pH+(Up) .( 5,8 – 6,0 ) Bak volledig afvullen met water. Toevoegen van eventuele wortel-, groei of bloei stimulatoren. Uw voedingsbak is klaar voor een eerste voedingsbeurt.


WAARSCHUWING

Voeg A&B niet te gelijkertijd bij elkaar. Dat geeft een reactie in je voeding met als gevolg bezinksel, onvolledige voeding en verstoppingen. Maak nooit gebruik van een zuurstofpomp in je voedingsvat of op je kweektafel. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de stabiliteit van je voeding (pH en EC huishouding). Zorg er voor bij het aanmaken van je voeding dat je EC en pH meter goed is geijkt. ADVIES

Maak bij de aanplant de aarde rond de plant goed nat en doe dit tot hij is aangeslagen. Daarna de aarde iets droger houden zodat de wortels van de plant op zoek moeten naar voeding en water (hierdoor voorkom je dat de plant lui wordt).

Toegestaan uitsluitend in de teelt van :
Bloemisterij ; groenten ; bloembollen ; akkerbouw ; bomen ; en fruitgewassen

Niet bestemd voor consumptie Vermijd contact met huid en ogen. Buiten bereik van kinderen en ( huis ) dieren.

Soil products