GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

OVER ONS

Over ons

Geni Flower Fertilizers is een familiebedrijf opgericht in 2009 door Iwan Hendriks.

Na het beheren van verschillende tuincentra én meer dan 25 jaar ervaring in de branche is Iwan begonnen met Geni Flower Fertilizers.
Dat is niet zomaar gebeurd, Iwan maakte namelijk al langer plantenvoeding voor bedrijven in de tijd dat hij tuincentra’s beheerde.
Zijn unieke ideeën en P-K verhoudingen bleken succesformules te zijn! 
Met constant oog voor verbetering is Iwan uiteindelijk Geni Flower Fertilizers begonnen.

Ontstaan in 1994.

In 1994 is Iwan begonnen met zijn eerste tuinwinkel in Amsterdam en dat groeide al snel uit naar meerdere winkels. 
Doordat hij de tuincentra’s ronduit zelf beheerde en daardoor ook direct contact had met de klanten creëerde hij zelf een Flower Booster die alleen in de eigen zaken werden verkocht. 
Later in 2002 ontstond er een spontane samenwerking met een collega die een rozenkwekerijen beheerde, eigenlijk geloofde hij niet dat dit veel te sterke product kon werken. Samen zijn ze de Flower booster gaan doorontwikkelen en zo maakten ze samen de Top Shooter, voornamelijk vanwege het gewicht van de fles werd er ook een poedervorm gerealiseerd die ze uiteindelijk Shooting Powder noemden.
Deze (verbeterde) boosters worden hedendaags aangeboden door Geni Flower Fertilizers, met een andere naam maar zeker met hetzelfde resultaat.  

Doordat alles zelf wordt geproduceerd, bestickert en afgevuld heeft Geni altijd een labeltje met een bedankje op de flessen en cans zitten, zo danken en waarderen wij ieder die in onze producten vertrouwd. 

We still growing on your succes.