GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

Bloom Booster

13.80421.00

Geni Bloom Booster
1:1000L
N-P-K: 0- 9,1- 9,4
Geni Bloom Booster wordt toegepast tijdens de bloeifase van uw planten. Tijdens de bloeifase heeft uw gewas een grote behoefte aan fosfaten en kalium. De plant ‘voelt’ in het substraat het aantal aanwezige fosfaten en maakt daar haar hoeveelheid bloeihormonen op aan. Fosfor is nodig voor de wortelvorming en beïnvloedt de ademhaling en fotosynthese. Deze stof is dus van belang voor het energietransport in de plant, fosfor speelt tevens een rol bij de bloei en afrijping. Kalium is nodig voor de opname en het transport van voedingsstoffen in de plant. Kalium zorgt ook voor de stevigheid en kwaliteit van de plant. Het EDDA Fe ijzer zorgt voor een betere bladkleur zodat de plant zich alleen hoeft te richten op het afbloeien. 

Geni Bloom Booster heeft ook de unieke eigenschap om suikers door een enzymatische wijze te onttrekken uit het blad van de plant en te transporteren naar de vrucht of bloem, deze wordt hierdoor zoeter en beter van smaak. Tevens zorgt bloom booster ervoor dat de bloem groter en steviger wordt en hierdoor meer vrucht en dus omzet genereert.

Geni Bloom booster bevat o.a: Fosfaten, kalium, plantaardige hormonen, aminozuren, EDDA FE en meer dan 50 verschillende spoorelementen!

Voordelen van Geni Bloom Booster:
• Uitbundigere én krachtigere bloei
• Hoger suikergehalte
• Voller gewas

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik Geni Bloom Booster vanaf de derde week van u bloeiperiode tot het eind van de teelt. Dit is de periode dat de plant de eerste bloemvorming aangeeft. Voeg eerst de basisvoeding toe aan de voedingstank (bijvoorbeeld Geni A+B Soil). Voeg Geni Bloom Booster toe,10 ml per 100L. Breng de voedingstank op de juiste EC en Ph waarde (gebruik eventueel Geni pH- of pH+). Uw voedingstank is nu klaar voor haar eerste gietbeurt.

Verpakking
0,5L, 1L, 5L, 10l, 20L.

Waarschuwing:
Bewaar het product alleen in de originele verpakking, Beschermd tegen vorst en licht.
Goed schudden voor gebruik. Niet bewaren beneden 8 gr Celsius.
Niet bestemd voor consumptie! Vermijd contact met huid en ogen. Buiten Bereik van kinderen en (huis)dieren.

Toegestaan uitsluitend in de teelt van/voor:
Bloemisterij, groenten, bloembollen, akkerbouw, bomen en fruitgewassen.

Aanbevolen producten

Andere suggesties…