GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

COMPO

Geni Compo 1 Soil basisvoeding.

Geni Compo 1 Soil bevat een compleet pakket van zuivere, hoogwaardige en goed uitgebalanceerde voedingselementen. Stikstof (N) is belangrijk voor de groei. Het voorkomt bladverkleuring, stimuleert de lengte van de groei en het wapent de plant tegen schimmelziekten. Fosfor (P) speelt een belangrijke rol bij het energietransport in de plant en heeft een gunstig effect op de vorming van het hoofd wortelstelsel van de plant. Het element kalium (K) stimuleert een goede waterhuishouding en de opbouw daarvan. Bovendien bevorderd het de transport en de opslag van koolhydraten. Het maakt het gewas bovendien minder gevoelig voor schimmels en bacteriën. Naast deze essentiële macro-nutriënten bevat Geni Compo 1 soil tevens een compleet pakket aan spoorelementen. Deze zijn uitermate belangrijk voor de waterhuishouding, celdeling, stofwisseling en aanmaak van nieuwe haarwortels.

Productinformatie

Geni Compo 1 soil is een gebruiksvriendelijke basisvoeding met een unieke samenstelling. De voedingselementen zijn optimaal afgestemd voor gebruik op aarde. Een succesvolle groei en bloei wordt bepaald door de juiste hoeveelheid en samenstelling van de voedingsstoffen. Geni Compo 1 soil staat garant voor een optimale opname en een krachtige ontwikkeling van de plant.

Toepassing Geni Compo 1 soil basisvoeding. 

Wij adviseren om te werken met een Ec van 1.6-2.2 en de pH is optimaal tussen 5.8 – 6.0 Ook adviseren wij om minimaal twee keer per week uw voedingswater te vervangen. Geni Flower Fertilizers is een dagvoeding en dient derhalve bij elke waterbeurt meegegeven te worden: geef voedingswater naar behoefte!

Voor het omhoog brengen van de pH adviseren wij Geni pH+ (plus), voor het omlaag brengen van de pH adviseren wij Geni pH- (min).

ADVIES

Maak nooit gebruik van een zuurstofpomp in je voedingsvat of op je kweektafel. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de stabiliteit van je voeding (pH en EC huishouding).

Gebruik Kalkrijke aarde.

Maak bij de aanplant de aarde rond de plant goed nat en doe dit tot hij is aangeslagen. Daarna de aarde iets droger houden zodat de wortels van de plant op ‘zoek’ moeten naar voeding en water (hierdoor voorkom je dat de plant lui wordt).

Toegestaan uitsluitend in de teelt van/voor:

Bloemisterij, groenten, bloembollen, akkerbouw, bomen en fruitgewassen.

Niet bestemd voor consumptie!
Vermijd contact met huid en ogen.
Buiten bereik van kinderen en (huis)dieren.

Compo products