GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

HYDRO

Geni Hydro A+B basisvoeding.

Steenwol ontstond op natuurlijke wijze tijdens een vulkaanuitbarsting. Het werd voor het eerst ontdekt op Hawaï, in 1840. Daar merkte men op dat planten goed gedijen op steenwol. Rond 1970 deed het materiaal dan ook zijn intrede in de plantenteelt. Wetenschappers ontdekten dat de planten hun voedingsstoffen kunnen opnemen uit het water en dat de aarde niet altijd nodig is. Steenwol kan een grote hoeveelheid water opnemen en tegelijk een hoog percentage aan lucht bevatten. Dit is ideaal voor de professionele kweek van planten.

Product informatie.

Het grote voordeel van kweken op substraat is dat de toevoer van voedingsstoffen naar de planten kan worden gereguleerd en worden geoptimaliseerd. Geni basisvoeding Hydro A+B is volledig op deze kweekmethode afgestemd en vrij van vervuilde ballaststoffen zodat het hygroscopische vermogen van het substraat volledig wordt benut en behouden. Door onze unieke samenstelling van de meest zuivere en hoogwaardige voedingsstoffen van verschillende elementen, waaronder EDDA-ijzer, is dit hét middel om planten optimaal en effectief te voeden, zowel in de groei- als in de bloeiperiode.

Gebruiksaanwijzing Geni Hydro A+B basisvoeding: 

Goed schudden voor gebruik. Vul het voedingsvat tot 70% met leidingwater: bij voorkeur met een temperatuur van 23 à 24 graden Celsius. Voeg gelijke delen A en B toe, goed mengen en afvullen met water tot de gewenste EC waarde verschijnt. De juiste pH-waarde eventueel op peil brengen met Geni pH min of pH plus. Geni basisvoeding Hydro A+B heeft een concentratie van 1:250. Voor iedereen die geen gebruikt maakt van pH en E.C meters wordt geadviseerd om voor elke 100L water 250 ml A en 250 ml B oplossing toe te voegen.

Wij adviseren om te werken met een Ec van 1.5-2.2 en de pH is optimaal tussen 5.3 – 5.8. Ook adviseren wij om minimaal twee keer per week uw voedingswater te vervangen. Geni Flower Fertilizers is een dagvoeding en dient derhalve bij elke waterbeurt meegegeven te worden: geef voedingswater naar behoefte!

Voor het omhoog brengen van de pH adviseren wij Geni pH+ (plus), voor het omlaag brengen van de pH adviseren wij Geni pH- (min).

Toegestaan uitsluitend in de teelt van/voor:

Bloemisterij, groenten, bloembollen, akkerbouw, bomen en fruitgewassen.

Niet bestemd voor consumptie!
Vermijd contact met huid en ogen.
Buiten bereik van kinderen en (huis)dieren.

 

 

Hydro products