GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

Blossom Excelurator

15.00298.00

40ML:10L
N-P-K: 0-6-4+Mg

Geni Blossom Excelurator is een pure minerale meststof van zeer hoge kwaliteit en is de vloeibare variant van Geni Powder. Geni Blossom Excelurator is een bloei booster en kan een meeropbrengst van wel 30 procent (!) genereren. 

Geni Blossom Excelurator begint na de gewone bloeicyclus een nieuwe bloeicyclus, waardoor de vrucht aanzienlijk in gewicht zal toenemen. Er wordt als het ware een nieuw jasje om de vrucht heen gevormd. Zo kan een productieverhoging van wel 30 procent worden bereikt! 

Om bloemen te kunnen maken, moet de plant er in de juiste omstandigheden voor hebben. Het moet warm – of juist koud – genoeg zijn, het moet lang – of juist kort – genoeg licht zijn en de plant moet voldoende ontwikkeld zijn. Als aan alle voorwaarden is voldaan, schakelt de plant het ‘programma’ voor bloemontwikkeling in. Vervolgens wordt bepaald waar en in welke volgorde de bloemen en verschillende bloem organen worden aangelegd. 

Voordelen van Blossom Excelurator

• Betere en snellere bloei.
• Grotere vruchten.
• Betere smakende vruchten en groenten.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de EC-waarde van de basisvoeding altijd terug naar EC 1,4. Gebruik Geni Blossom Excelurator alleen de laatste drie weken voor de oogst. Gebruik Geni Blossom Excelurator nooit samen met PK 13-14, Bloom Booster, en Geni Powder.

Geni Blossom Excelurator is een een zeer sterk middel, hanteer de voorgeschreven dosering! Voeg Geni Blossom Excelurator in de eerste van de drie laatste weken toe met 20 ml op 10 liter voedingswater. In de tweede week met 30-40 ml op 10 liter voedingswater. Pas in de derde week de 40-50 ml op 10 liter voedingswater. Breng nu uw voedingsbak op de juiste pH waarde (gebruik eventueel Geni pH- of pH+)

Verpakking

0,5L, 1L, 2,5L,  5L, 10l, 20L.

Waarschuwing 

Gebruik Geni Blossom Excelurator alleen maar als uw gewas er voldoende gezond bij staat. Het betreft een zeer sterk middel wat een hoop vergt van het gewas.

Bewaar het product alleen in de originele verpakking, Beschermd tegen vorst en licht.

Goed schudden voor gebruik. Niet bewaren beneden 8 gr Celsius.

Niet bestemd voor consumptie! Vermijd contact met huid en ogen. Buiten bereik van kinderen en (huis)dieren. 

Toegestaan uitsluitend in de teelt van/voor:

Bloemisterij, groenten, bloembollen, akkerbouw, bomen en fruitgewassen.

Aanbevolen producten

Andere suggesties…