GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

COCO

Geni Cocos A+B Basisvoeding.

Uit geschriften van Arabische handelaren blijkt dat al in de 11de eeuw gebruik werd gemaakt van kokosvezels bij landbouw. Ook Marco polo heeft het materiaal gekend. Hij beschreef in 1290 hoe de vezels van kokosnoten werden gewonnen. Cocos kwam in Nederland rond 1994 voor het eerst in beeld als milieubewust substraat alternatief voor de bloem en groenteteelt en is sindsdien bezig aan een opmars.

Product informatie

Geni Coco A+B bevat geen overbodige ballaststoffen zoals vaste meststoffen. Geni Coco A+B is samengesteld uit de meest zuivere en hoogwaardige voedingsstoffen, waaronder EDDA-ijzer. Hiermee krijgt de plant de mogelijkheid om zich snel en effectief te voeden.

Gebruiksaanwijzing Coco A+B basisvoeding:

Goed schudden voor gebruik. Vul het voedingsvat tot 70% met leidingwater: bij voorkeur met een temperatuur van 23 à 24 graden Celsius. Voeg gelijke delen A en B toe, goed mengen en afvullen met water tot de gewenste EC waarde verschijnt. De juiste pH-waarde eventueel op peil brengen met Geni pH min of pH plus. Geni basisvoeding Coco A+B heeft een concentratie van 1:250. Voor iedereen die geen gebruikt maakt van pH en E.C meters wordt geadviseerd om voor elke 100L water 250 ml A en 250 ml B oplossing toe te voegen.

Wij adviseren om te werken met een Ec van 1.5-2.2 en de pH is optimaal tussen 5.3 – 5.8. Ook adviseren wij om minimaal twee keer per week uw voedingswater te vervangen. Geni Flower Fertilizers is een dagvoeding en dient derhalve bij elke waterbeurt meegegeven te worden: geef voedingswater naar behoefte!

Voor het omhoog brengen van de pH adviseren wij Geni pH+ (plus), voor het omlaag brengen van de pH adviseren wij Geni pH- (min).

Toegestaan uitsluitend in de teelt van/voor:

Bloemisterij, groenten, bloembollen, akkerbouw, bomen en fruitgewassen.

Niet bestemd voor consumptie!
Vermijd contact met huid en ogen.
Buiten bereik van kinderen en (huis)dieren.

COCO Producten