GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

Roots

21.00504.00

Geni Roots
1:2000L
N
-P-K: 0-0-0,1

 

Geni Roots is een unieke wortelstimulator die bedoeld is om de (jonge) planten te helpen een goed en gezond wortelstelsel  aan te maken. Goede en gezonde wortels zijn uiteindelijk de basis voor elke succesvolle teelt. Het is belangrijk dat de planten tijdens de teelt voldoende water en voedingsstoffen op kunnen nemen, om deze te vervoeren naar de verschillende delen in de plant. Geni Roots is samengesteld uit plantenextracten en plantenoliën. Deze plantenextracten zorgen voor een explosieve wortel zetting. Ook zorgt Geni Roots in een later stadium voor meer bloemen aan de plant en een hogere stressbestendigheid tegen te hoge temperaturen.

De plantenoliën zorgen er onder meer voor dat de “spanning” van het water verlaagd wordt, zodoende kan de plant beter en makkelijker water en voedingsstoffen opnemen. Geni Roots is een onmisbaar hulpmiddel voor uw planten om tot een goede en gezonde wortel zetting te komen.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik Geni Roots de eerste 5 weken van de teelt. Maak de voedingstank als volgt aan: voeg eerst basisvoeding toe (bijvoorbeeld Geni A+B Soil). Voeg daarna Geni Roots toe. Breng de voedingsbak op de juiste pH en EC waarde. De voedingstank is klaar voor de eerste gietbeurt.

Verpakking
0,5L, 1L, 5L, 10l, 20L.

Waarschuwing:
Bewaar het product alleen in de originele verpakking, Beschermd tegen vorst en licht.
Goed schudden voor gebruik niet bewaren beneden 8 gr Celsius.
Niet bestemd voor consumptie! Vermijdt contact met huid en ogen. Buiten bereik van kinderen en (huis) dieren. 

Toegestaan uitsluitend in de teelt van/voor:
Bloemisterij, groenten, bloembollen, akkerbouw, bomen en fruitgewassen.

 

Aanbevolen producten

Andere suggesties…