GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

Sililisium OSA

39.951,039.00

Geni Silicium OSA

Geni silicium is een organiche biomix van natuurlijke –micro elementen aangevuld met opneembaar silicium zuur ( OSA ). Het zorgt voor een perfecte  opname van de  groei en bloei ,en maakt dikkere en stevigere celwanden en verbeterd het natuurlijke afweersysteem hierdoor zullen de planten zich beter ontwikkelen tegen ziekten ( schimmels, insecten,  virussen, nematoden, etc. )zout en water stress situaties en andere stressfactoren zoals hitte en kou.

Geni  silicium  zorgt ervoor dat de planten alle voedingsstoffen uit de bodem opneemt waardoor het beter en sneller wortelt en groeit.

Planten worden gezonder, en ontwikkelen dikkere en stevigere stammen en groenere bladen hetgeen belangrijke factoren zijn voor een goede oogst Geni silicium kan indien gewenst met iedere vloeibare voeding meegeven worden .

Voordelen

Geni silicium is een unieke samenstelling van snel opneembare stoffen. Silicium verhoogt het afweersysteem van de plant door activering van het immuunsysteem. De celwanden worden steviger met als gevolg dat de gevoeligheid voor ziektes afneemt. Silicium beperkt ook de waterverdamping van de plant waardoor ze beter bestand is voor stressfactoren zoals hitte en kou, water en zout- stress. Blad en plant worden groener, gezonder en steviger wat een positieve invloed heeft op de oogst .

Gebruiksaanwijzing

Bij iedere waterbeurt 10-20 ml Geni silicium op 100 liter lauwwarm water (kamertemperatuur ) toevoegen zie hiervoor ons schema de gewenste dosering niet overschrijden .

Belangrijk

Altijd eerst Geni silicium in de juiste hoeveelheid water oplossen voordat u de andere voedingen hier bij mengt! het vat binnen 2 dagen opmaken en reinigen. schudden voor gebruik en buiten bereik van kinderen houden en op een koele, donkere en vorstvrije plek bewaren.

Unieke organische biomix van natuurlijke micro-elementen. Aangevuld met opneembaar Ortho silicium zuur ( OSA )

Voedingsstof & stress manager ( Si )

Aanbevolen producten

Andere suggesties…