GRATIS VERZENDEN VANAF €250,-

Verkooppunten

Mijn account

Winkelwagen

Hydro A+B

16.4077.64

Geni Hydro A+B

Steenwol ontstond op natuurlijke wijze tijdens een vulkaanuitbarsting. Het werd voor het eerst ontdekt op Hawaï , in 1840. Daar merkte men op dat planten goed gedijen op steenwol. Rond 1970 deed het materiaal dan ook zijn intrede in de plantenteeld .

Wetenschappers ontdekten dat de planten hun voedingsstoffen kunnen op nemen uit het water en dat de aarde niet al<jd nodig is .steenwol kan een grote hoeveelheid water opnemen en tegelijk een hoog percentage aan lucht bevaMen. Dit is ideaal voor de professionele kweek van planten .

Product informatie:

Het grote voordeel van kweken op substraat is dat de toevoer van voedingstoffen naar de planten kan worden gereguleerd en geoptimaliseerd . Geni basisvoeding Hydro A&B is volledig op deze kweekmethode afgestemd en vrij van vervuilde ballaststoffen zodat het hygroscopische vermogen van het substraat volledig wordt benut en behouden. Door een uitgekiende samenstelling van de meest zuivere en hoogwaardige voedingsstoffen van verschillende elementen.

te verkrijgen 1, 5, 10, 20 liter.

De 10 en 20 liter zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Waarschuwing:

Bewaar het product alleen in de originele verpakking, Beschermd tegen vorst en licht.
Goed schudden voor gebruik. Niet bewaren beneden 8 gr Celsius. Niet bestemd voor consumptie! Vermijd contact met huid en ogen. Buiten Bereik van kinderen en (huis)dieren.

Toegestaan uitsluitend in de teelt van/voor:

Bloemisterij, groenten, bloembollen, akkerbouw, bomen en fruitgewassen.

Aanbevolen producten

Andere suggesties…